Search
Close this search box.

Carrière

Een carrière vol uitdaging en met veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

NXT Expertise is een expertisebureau dat zich richt op de behandeling van lichte en middelzware letselschade in Nederland.

NXT Expertise bestaat uit een jonge en dynamische groep mensen die zich steeds verder wil ontwikkelen in het prachtige en uitdagende vak van letselschade-expert. We zijn altijd op zoek naar mensen die gedreven zijn, van nature sociaal en communicatief sterk zijn, zich goed kunnen inleven in de situatie van een ander en voldoende juridische kennis hebben.

Jij gaat een belangrijke rol spelen binnen onze organisatie en in het leven van onze klant. Om deze rol te kunnen invullen, bieden wij jou natuurlijk de handvatten en mogelijkheden om jezelf professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen.

Wij hebben een informele bedrijfscultuur met open en korte communicatielijnen, waar we intensief samenwerken met alle labels binnen de Andriessen Expertise Groep en waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. Voor jouw ideeën is voldoende ruimte en ook voor kritische feedback staan wij altijd open. En tot slot kun je rekenen op een gezonde hoeveelheid gezelligheid en humor die ook bij ons familiebedrijf hoort.

Wat verwachten wij van jou?

Binnen ons vakgebied gaat het niet alleen om letselschadezaken met kennis en kunde tot een optimale oplossing te brengen. Mensen die letsel hebben opgelopen moeten ook geholpen en gefaciliteerd worden, waarbij de zakelijke/financiële afwikkeling zo soepel mogelijk moet verlopen. Dit vraagt empathie, tact, duidelijkheid, inlevingsvermogen en flexibiliteit van jou.

Wil jij je maximaal inzetten voor klanten en betrokkenen bij letselschade? Ben je leergierig, ga je graag uitdagingen aan in plaats van ze uit de weg te gaan? En bezit je een flinke dosis lef en wil je groeien? Dan zoeken wij jou.

Openstaande vacatures

Letselschade-expert (m/v)

Vacatures bij Andriessen Expertise en AVUS

AVUS

Administratief medewerker

AVUS

Internationaal Schadebehandelaar Materieel

Andriessen Expertise

Personenschade- en Aansprakelijkheidsexpert

Een sollicitatie bij ons

Ons sollicitatieproces verloopt als volgt:

Reactie binnen vijf werkdagen
Jouw sollicitatie verdient een snelle reactie. Daarom ontvang je in ieder geval binnen vijf werkdagen een reactie van ons.

Assessment
Is er een match? Dan nodigen we je uit voor een online assessment die je gewoon thuis kunt doen of direct voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaking
In een eerste gesprek willen we graag met jou kennismaken en bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vervolggesprek
In het vervolggesprek zetten we de puntjes op de i en beoordelen je mate van kennis en kunde diepgaander. Tevens bespreken we de vragen die er nog zijn. Zo wordt helder waar we beiden aan beginnen.

Overeenkomst
Als we samen hebben besloten dat jij bij ons komt werken, dan bieden wij jou een arbeidsovereenkomst aan waar alle afspraken in staan over het werken bij NXT Expertise.

Solliciteren

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Robert Andriessen via 06 – 4622 3114 of via ro.andriessen@andriessenexpertise.nl