Search
Close this search box.

Over ons

Wij nemen de zorgen van onze klanten uit handen door deskundig letselschade te beoordelen en voortvarend af te wikkelen

Onze missie

Wij zijn jonge en innovatieve experts die voor onze klanten elke dag zoeken naar de beste mogelijkheden om letselschadezaken optimaal af te ronden.

Bij de invulling van onze missie staan inlevingsvermogen, gezamenlijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal. Wij leveren efficiënte dienstverlening tegen gereduceerde tarieven, zijn flexibel en doen wat we beloven. Wij tonen durf in het uitproberen en implementeren van innovaties en initiatieven en lopen hiermee voorop in onze branche.

VAKKUNDIG & VOORTVAREND

NXT Expertise (voorheen SRB-Rasenberg) werd in 1984 opgericht als schaderegelingsbureau voor aansprakelijkheidsverzekeraars in Nederland. In 2008 is het bedrijf overgenomen en maakt het deel uit van de Andriessen Expertise Groep, een vooruitstrevend familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de afwikkeling van letsel- en overlijdensschade. 

Bij NXT Expertise richten wij ons op een efficiënte behandeling van lichte en middelzware letselschade binnen Nederland. 

In opdracht van aansprakelijkgestelde partijen, hun assurantiemakelaars en verzekeraars verrichten wij onderzoek naar de toedracht van ongevallen en de letselschade die als gevolg daarvan is ontstaan en zorgen wij voor een voortvarende afwikkeling van de zaak. Wij maken al dan niet tijdelijk deel uit van uw behandelproces, verzamelen feitelijke gegevens en informeren betrokkenen bij huisbezoeken of met behulp van beeldtelefonie en ondersteunen uw eigen medewerkers bij de schadeafwikkeling, intern of extern. Ons doel is altijd om samen met alle betrokkenen een optimaal resultaat te bereiken.

Onze experts werken vanuit huis, waardoor wij flexibel en landelijk kunnen opereren. Zij beschikken daarbij over de juiste ICT en worden ondersteund door het secretariaat van de Andriessen Expertise Groep.

Managementteam

De dagelijkse leiding van NXT Expertise is in handen van het managementteam van de Andriessen Expertise Groep, dat bestaat uit

Directeur
Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

MT-lid Procesmanager AVUS Nederland

Manager Kwaliteit & Ontwikkeling
Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

Operationeel Manager
Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

Brigitte Andriessen-Grotens

PR en Projecten

T073 - 6928326

Robert Bethlem

Finance & Administration

T073 - 6928316

Staf

Ons managementteam en onze experts worden dagelijks ondersteund door onze stafleden

Martijn Leck

IT & Opdrachtenverdeling

T073 - 6928334

Stefanie Puttiger

Finance & Administration

T073 - 6928314

Marita Blommestein

Finance & Administration

T073 - 6928318

Secretariaat NXT

Karin Fiere
Kyara Galina Monteiro
Priscilla Adriaanse   
Heleen Goedee

Andriessen Groep

De Andriessen Expertise Groep wordt gevormd door de labels Andriessen Expertise, NXT Expertise (voorheen SRB-Rasenberg) en AVUS Nederland.

Het familiebedrijf is in 1991 opgericht door Rob Andriessen en wordt inmiddels geleid door zijn zoon Robert Andriessen. De groep verzorgt voor aansprakelijke of aansprakelijk-gestelde partijen, dan wel hun assurantiemakelaars of verzekeraars, alle diensten op het gebied van personenschade en is daarmee een full-service partner.

Andriessen Expertise

Andriessen Expertise is het grootste zelfstandige en onafhankelijke personenschade-expertisebureau van Nederland. Andriessen Expertise werkt in Nederland, België en het grensgebied met Duitsland.

AVUS

AVUS Worldwide Claimservice wordt in Nederland vertegenwoordigd door Andriessen Expertise onder de naam AVUS Nederland. AVUS Nederland behandelt dagelijks internationale schadeclaims, zowel materieel als letselschade. Het betreft vooral schadeclaims die ontstaan uit grensoverschrijdende verkeersongevallen.