Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mr. J. (Jeroen) Quakkelaar

Manager Kwaliteit & Ontwikkeling
Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:1998

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Jeroen Quakkelaar werkte na het afronden van de studie Rechten aan de VU in Amsterdam eerst bij een rechtsbijstandsverzekeraar op de letselafdeling en vervolgens gedurende bijna 14 jaar als advocaat. In de advocatuur was zijn advies- en procespraktijk aanvankelijk algemeen, de laatste 12 jaar gespecialiseerd in personenschadezaken aan de kant van slachtoffers.

Sinds april 2013 is hij werkzaam in de expertisebranche. Jeroen heeft over uiteenlopende onderwerpen op het terrein van aansprakelijkheid gepubliceerd en is als assessor betrokken bij de leergang Zwaar Letsel in het kader van de opleiding tot register-expert. In 2017 trad Jeroen toe tot het managementteam van Andriessen Expertise B.V. waarbij hij verantwoordelijk is voor de vakmatige kwaliteit van de experts. In 2022 is Jeroen benoemd als rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Midden-Nederland.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Jeroen heeft daarin specifieke kennis en ervaring met beroepsziekten, zelfstandigenschades, aansprakelijkheid van scholen, medische aansprakelijkheid, toedrachtonderzoeken, oplossing van vastgelopen zaken, bijzondere juridische kennis, massaschade, letsel uit sport- en spelsituaties en niet-objectiveerbare klachten.