Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mr. drs. P.H.P.J. (Philip) Cilon MCC

Operationeel Manager
Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

Philip Cilon is in 1993 gestart binnen het vakgebied personenschade. Hij heeft alle facetten van het vak doorgemaakt en is in 1995 in de buitendienst gestart. Vanaf 2001 heeft hij diverse managementfuncties vervuld bij het Ministerie van Defensie, Allianz Benelux en bij De Goudse Verzekeringen. De vakinhoudelijke aspecten zijn hierbij nooit uit het oog verloren en vormden een belangrijk onderdeel binnen deze managementfuncties.

Na 16 jaar management heeft Philip zijn passie voor het vak verder vormgegeven in de rol van personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige. Centraal bij de invulling van die rol staat voor Philip handelen vanuit een visie en plan. Als je dit als uitgangspunt neemt, in combinatie met een heldere en transparante handelswijze, komen zelfs de meest complexe zaken tot een oplossing. Gedurende zijn loopbaan studeerde Philip Nederlands Recht, Bedrijfskunde met specialisatie change management en behaalde in 2017 nog zijn master in Managementwetenschappen.

Naast personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige is Philip per 2022 ook Manager Buitendienst en houdt hij zich bezig met de coördinatie van expertise-opdrachten.

Specialismen:Onze experts zijn inzetbaar binnen alle facetten van de personenschade-afwikkeling, maar Philip heeft daarin specifieke kennis en ervaring met beroepsziekten, zelfstandigenschades, toedrachtonderzoeken, oplossing van vastgelopen zaken, mediation/bemiddeling, bijzondere juridische kennis, projectmanagement en massaschade.