Zoek
Sluit dit zoekvak.

mr. drs. R. (Robert) Andriessen

Directeur
Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

In vakgebied sinds:2005

Accreditaties:

NIVRE Register-Expert

Wft basis

Robert Andriessen begon in 2000, na afronding van zijn studie Nederlands Recht in Leiden, bij het advocatenkantoor Houthoff Buruma te Rotterdam. Aldaar behaalde hij zijn stageopleiding en werd advocaat-medewerker. Hij hield zich hier bezig met aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht, en later ondernemingsrecht.

In 2005 maakte hij de overstap naar het familiebedrijf. Daar werd hij werkzaam als personenschade- en aansprakelijkheidsdeskundige. In 2009 rondde hij vervolgens zijn deeltijdstudie Bedrijfskunde af aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit. Inmiddels is Robert als directeur volledig bestuurlijk werkzaam binnen de Andriessen Expertise Groep.

Kwaliteit zal voorop blijven staan bij de afwikkeling van personenschade door Andriessen Expertise. Kwaliteit in klant- en slachtofferbenadering, in kennis, in vaardigheden en in procesefficiency. Daarvoor zijn een goed ICT-systeem, constante aandacht voor marktontwikkelingen, maar bovenal deskundige experts essentieel.

Robert heeft zitting gehad in het branchebestuur Personenschade van het Nederlands Instituut voor Registerexperts (NIVRE) en vertegenwoordigde het NIVRE in het Platformoverleg van stichting De Letselschaderaad. Op dit moment heeft Robert namens het NIVRE nog zitting in het bestuur van stichting De Letselschaderaad.

Specialismen:Personenschade- en Aansprakelijkheidsdeskundige

Specialismen:vlot trekken van vastgelopen zaken, mediation, consulting behandeling personenschade.

Waar ben ik werkzaam?

mr. drs. R. (Robert) Andriessen is in de blauwe provincies werkzaam.